Jump to content

Segítünk a diétában!

2021. 05. 22. 17:17

Kerülj képbe, hogy kimaxolhasd az edzést.

Megint csak ismételni tudjuk magunkat, ahhoz, hogy formába hozd magad pontosan ugyanaz kell, mint az egészséges élethez: rendszeres testmozgás és tudatos táplálkozás – nagyon elmélyedni ebben most nem fogunk, mert ezekről már bővebben írtunk itt:

De! Arról viszont beszélnünk kell...

  • ...a mozgás kapcsán, hogy bár a szervezeted egy jól kalibrált szerkezet, a rendszeres testmozgás során azért használódik. Ez azt jelenti, hogy az átlagosnál több energiát használ el, izmaidat és ízületeidet ilyenkor a megszokottnál sokkal nagyobb terhelés éri, és az elektrolitok (ásványi anyagok és nyomelemek) is gyorsabban ürülnek a testedből. Ezekre pedig figyelni kell. Ezért még arról is beszélnünk kell...
  • ...a táplálkozás kapcsán, hogy pontosan a fentiek miatt kulcsfontosságú a helyes étkezés. Hogy a befektetett munka tényleg elérje a célját, nélkülözhetetlen feltöltened a szervezeted fokozottabb igénybevétele miatt lemerült aksikat és kiürült raktárakat. Persze pontosan tudjuk mi is, hogy a rohanó hétköznapokban nem mindig lehet tartani az étrendet, ugyanakkor tökéletesítheted azt táplálékkiegészítő készítményekkel – jó hír, hogy számos lehetőség közül válogathatsz a korodnak, nemednek, céljaidnak és egészségi állapotodnak megfelelően.
(Forrás: player.hu / fotó: pixabay.com)