Jump to content

BioShock az iOS készülékekre

2014. 08. 29. 14:00

Az ikonikus first person shooter game, a BioShock végre elérhető lesz az iOS eszközök felhasználói számára is. A jelenlegi tervek szerint körülbelül 15 dollárt azaz 3 500 forintot kell majd fizetnie annak, aki iPhone-on vagy iPad-en szeretne játszani.

Rapture. Big Daddies. Splicers. Amikor a 2K Games 2007-ben kiadta a BioShock-ot, azonnal népes közönséget talált magának, hiszen a pusztuló világ által nyújtott bizsergető atmoszféra és az erőteljesen vezetett sztoriszál sokakat megnyert magának pillanatok alatt. Most végre ebből az élményből az iOS felhasználók sem maradnak ki.

A Polygon híradásai szerint kicsikét butítottak a grafikán és csökkentették a játék igényeit, így az számos iPhone és iPad modellen minden gond nélkül elfut majd. Emellett megoldották azt is, hogy az érintőképernyő segítségével, ügyesen és magabiztosan vezérelhesd karakteredet. Ez korábban sok problémát jelentett a lövöldözős játékok számára, azonban ha nem tetszik a iOS BioShock által kínált megoldás, még mindig használhatsz valamilyen Bluetooth kontrollert ahhoz, hogy megmenekülj Rapture számtalan veszélye elől.

Igaz ugyan, hogy a BioShock nem egy mai game, azonban mondhatjuk talán, hogy egy időtlen darabról van szó, amit mindenkinek érdemes így vagy úgy kipróbálni egyszer. Ha már jártál valaha Rapture ködös gyomrában soha nem leszel többé ugyanaz...

Forrás: thenextweb.com

Fotó: kotaku.com és esferaiphone.com

Írta: Ambróz Nóra