Jump to content

Öltözködési tippek üzleti útra

2015. 01. 09. 11:29

Nagyon sokan járunk különböző üzleti utakra. Ezekre a csupán pár napos eseményekre nem szükséges az egész ruhatárat bepakolni, elég csak a legfontosabbakat.

Az üzleti utakon nagyon fontos, hogy jó benyomást keltsünk az újonnan megismert ügyfelekben, feletteseinkben. A megfelelően összeállított ruhatár magabiztosságot kölcsönöz az embernek. Az alábbi néhány tipp segítségével egy 2-3 napos út során biztosan minden alkalomra fel lesz készülve!

Ilyen rövid időre elég egy öltöny, de mivel ebben a néhán napban csak ezt fogja hordani, klasszikus fazonú legyen, színét tekintve pedig szürke, fekete vagy sötétkék. Jó, ha a nadrág egyszerű fazonú, hogy esténként - a zakót, nyakkendőt levéve - egy lazább szettben a vacsorához is viselni tudja.

Három ing kerüljön a bőröndbe, egy mindenképpen fehér színű. Két-három nyakkendőt vigyen, mindegyik passzoljon a becsomagolt ingekhez!

A fekete bőrcipő az összes eddig felsorolt ruhadarabhoz illik, minden alkalomra megfelel, klasszikus, örök darab, nem nyúlhat vele mellé.

A fehérneműket tekintve a legkényelmesebb darabokat vigye, mert a hosszú tárgyalásokon sok bosszúságot okozhat például egy kénylemetlen alsónadrág. Jól jöhetnek még a pamut atléták az ing alá - ha meleg az idő az izzadás megelőzésére, ha hideg, akkor plusz egy réteg van rajtunk.

Forrás és fotó: hircity.hu

Írta: Molnár Adrienn