Jump to content

A nagy alsónadrág körkép

2015. 01. 14. 10:39

Alsónadrág vásárlásnál a férfiak nagyon kevés szempontot vesznek csak figyelembe és ezek közül is az utolsó helyen szerepelnek a különböző egészségügy szempontok. De ennek nem így kéne lennie.

A nőknek nagy általánosságban jobban imponál a Calvin Klein által divatba hozott szoros boxer, és esztétikai szempontból utolsó helyre került a férfialsóneműk közül a tanga. A tanga a férfiak körében sem nyer nagy tetszést. A hagyományos szár nélküli alsó sokszor „átüt” a nadrágon, nem is trendi, de megfelelő tartása miatt még mindig sokan kedvelik. A szoros boxer sem olyan egyértelműen sikeres a férfiak között, mivel kellemetlen viselet lehet a combokon feszülő szár, amely ha felcsúszik, sokszor úgy marad.

Az ízlés mellett döntő szempont, hogy az egész nap viselt „kis ruhadarab” kényelmes, kellemes legyen viselője számára. Fő szempont, hogy a herék ne nyomódjanak hosszú ideig a lágyékhoz, mivel annak hőmérséklete 1-1,5 fokkal magasabb, ezért e két szervrész szoros érintkezése a spermaképződést károsan befolyásolja. Orvosi kutatások bizonyították, hogy hőszigetelő anyagból készült szoros alsónemű viselésekor 5-9 hét után a spermaszám mélypontra zuhant, a normális spermaszám helyreállításához sokszor több mint félévre van szüksége a szervezetnek.

Ügyelni kell az alsónemű anyagára is, mert a poliészter alapanyagú termékbe nyáron könnyen beleizzad viselője, amely pattanásokhoz, intim testtájak kivörösödéséhez vezet, és főleg a szőrrel borított testtájékok a kórokozók melegágya lehet.

Forrás és fotó: ws2-media4.tchibo-content.de

Írta: Molnár Adrienn