Jump to content

Legjobb casual cipők I.

2018. 05. 24. 13:58

Itt a jó idő, lekerültek a bakancsok és bajban vagy, hogy milyen lábbelibe ugorj reggelente? Vagy csak képben akarsz lenni a divattal cipőtéren is? Segítünk, hogy mi az az öt darab, amit bátran hordhattok az utcán. Egy biztos, a szandál-zokni kombó idén se trendi, senkinek nem fog bejönni…

Sneaker

Sosem megy ki a divatból, senki nem tud mellélőni vele. Egy jó sportcipő nem csak az edzőteremben állja meg a helyét. A legjobb választás, hiszen amellett, hogy kényelmes még divatos is. A legjobb része az egésznek pedig, hogy bármilyen ruhával párosítható, a puccos öltönyöktől kezdve a laza sportos szerelésekig. Nem lesz nagy kihívás megtalálni a kedvenceteket, mert minden boltban tucatjával megtalálhatóak. Hajrá!

 

Boat shoes

Ne legyen megtévesztő a név, hogy vitorlás cipő, mert nem csak akkor hordhatjátok, ha épp a Balcsin hajókáztok. A nyári ruhatár kihagyhatatlan darabja, nem csak kényelmes, de tartós is. Ez az a cipő, amiért megéri kicsit többet kiadni a hosszan tartás végett. Attól nem kell félni, hogy kimegy a divatból az évek múlásával, mert minden év nyarán berobban a köztudatba. Jól passzol hozzá egy laza szövésű nadrág és ing, de trikóval is megállja a helyét a nagy melegben.

(Forrás: player.hu)