Jump to content

Húsvéti programajánló I

2015. 03. 30. 15:32

A húsvét a kicsik számára is éppen olyan fontos, mint a nagyoknak. Ezért ne felejtkezzünk el rólukés vigyük el őket valahova, ahol a család közösen ünnepelheti a húsvétot.

Húsvéti tavasz vásár, balatonfelvidéki Bivalyrezervátum
Húsvéti tavasz várás egy iga zánkülön leges helyszínen, a Kápolna­pusztai Bivalyrezervátumban. Szombaton, vasárnap kézműves ját­szó ház, tavaszi-húsvéti témájú gyermek rajzok kiállítása, tojás vadá­szat várja a gyermekeket. Az ered ményes „vadászokat” lovasko­csizással jutalmazzák.

Bővebben ITT olvashattok a programokról.

Húsvétimulatság a budapesti Csiz más Kan­dúr Játszóházban
Április 4-én egész napos húsvéti mulatsággal vár benneteket a Csizmás Kandúr Játszóház. Lesz bour bon süti készítés, kézműves-fog lalkozások, húsvéti drámajáték, az Eszter lánc mese zenekar koncertje, valamint játékos csokitojás-keresés. A belépés egész napra mind össze 500 Ft/gyerek.


KATTINTSATOK a részletekért!

Húsvét a kastélyban
Senki nem fog unatkozni, aki húsvét hétfőn ellátogat a gödöllői Grassalkovich Kastélyba. Báb színház, mesejáték és az Apa cuka Zenekar koncertje kínál tartalmas szóra kozást mindenkinek. A programok között pedig érdekes tárlatvezetésen csodálhatod meg Erzsébet királyné kedvenc nyári rezidenciáját.

Egyéb információ ITT érhető el.

Ha egyik sem tetszik és mást keresel, ITT biztosan megtalálod!

Forrás és fotó: port.hu / Írta: Molnát Adrienn